Spabehandlingar

Infraröd Värmefilt *

Den Infraröda filten producerar infrarött ljus med terapeutisk verkan. Mycket hudstärkande (sammandragande) och ger smärtlindring vid led och muskelvärk samt ökad blodcirkulation. Slimmande och detoxande effekt och mycket bra för att sätta igång lymfsystemet. Behandlingen pågår i 30 min och du ligger i den varma sköna värmefilten till avslappnande musik. Då man svettas en hel del under behandlingen så finns möjlighet till dusch efteråt. En fantastisk behandling som gör kroppen avslappnande och värmen i musklerna sitter kvar länge. behandlingen finns att kombinera med massage och Magnesiuminpackning. Vid kurbehandling för att minska smärta och viktnedgång, 2-3 ggr/vecka.

 • Infraröda vågor startar kroppens självläkande processer och leder till:
 • Viktminskning-ökad ämnesomsättning
 • Ökad cirkulation
 • Uppstramande hud
 • Minskade Celluliter
 • Ökad energi
 • Minskad värk och stelhet
 • Mjukar upp bindväven
 • Förbättrad sömn och matsmältning
 • Förstärkt immunförsvar
 • Detoxande

Pris: 500:-

Kombinationsbehandlingar *

Infraröd värmefilt & Magnesium Body Detox inpackning


En slimmade behandling med vulkanaska som ger en magnesium-boost samtidigt som den avgiftar kroppen och stramar upp huden, god inverkan på celluliter & hudsprickor. Kroppen smörjs in med detox -inpackningen som består av Vulkanaska, Magnesium, Zink, Aloe Vera och andra växtextrakt, 100% naturlig.


Därefter ligger man i Infraröda värmefilten och kroppsinpackningen får verka under tiden. Ansiktsbehandling ingår, rengöring, peeling, återfuktande mask och skön ansiktsmassage med mjukgörande ansiktskräm.

 • Reducering av hudsprickor
 • Stramar upp huden
 • Minskar celluliter
 • Frigör av bunden vätska - viktreducering
 • Magnesium boost
 • Lugnar eksem och Psoriasis
 • Avgiftande

Pris: 795:-

Infraröd värmefilt 30 min & 30 min massage. *


En underbar behandling för trötta muskler. Först 30 min behandling med värmefilten därefter 30 min skön massage.

Gör underverk för värk och stel muskler.

Pris: 750:-

Paraffin behandling- Nyhet!


Det här är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som behöver extra fukt och är torra. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinet öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden.


Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindväven och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.


I behandlingen ingår peeling, paraffin som avlägsnas efter ca 10 min.. Avslutas med skön massage med återfuktande kräm.

Pris: 450:- / 30 min (Händer+ fötter)

Paraffin-dröm - Nyhet! 60 min


En riktigt återfuktande och skön behandling för ansiktet, händerna och fötterna.

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter och ansikte som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torr hud och för att lindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och kapslar in värme och fukt i huden som blir mjuk och sammetslen. Har även en otroligt avslappnande effekt, här ligger du inpackad i en varm skön bädd under tiden du får Paraffin- behandlingen.


I behandlingen ingår:


Rengöring och lättare peeling i ansiktet .

Paraffinbehandling i ansiktet

Paraffinbehandling för händerna

Paraffinbehandling för fötterna

Pris: 750:-

Hot Stone massage 60 min


Härlig massage med varma, lena lavastenar.

Hot Stone massage gör dig avslappnad och är välgörande för trötta och spända muskler.

Vid behandlingen placeras uppvärmda lavastenar på din kropp och terapeuten använder sedan stenarna för att mjuka upp spända muskler. Musklerna slappnar av och blod- och blodcirkulationen ökar.

Hot Stone massage riktar sig till både kropp och själ när värmen tränger sig djupt in i muskulaturen och löser upp spänningar och minskar stress. Värmen från stenarna bidrar också till att massagen blir mer djupgående och effekten av avslappning i massagen ökar. Hot Stone massage passar extra bra när du känner dig frusen och stel. Du lämnar behandlingsrummet behagligt varm, uppmjukad och avstressad.

Pris: 850:-

Magnesium-massage 50 min


Denna 50 minuters sköna massage lindrar ömma muskler ,värk i kroppen, och fyller på depåerna med den viktiga mineralen Magnesium. Massagen är en skön behandling där vi använder magnesiumolja som snabbt absorberas i huden.

Om du har känslan att vara mer stressad än vanligt, kanske är det dags att vända sig till magnesium? Detta mineral som finns i våra kroppar är ansvarig för hundratals kemiska reaktioner som håller våra kroppar i skick. Brist på denna viktiga mineral kan orsaka värk och smärta, dålig sömn,rastlösa ben, muskelkramper och även hindra vår förmåga att hantera stress och ångest.

Pris: 650:-

Lymfmassage 

Lymfmassage är en mycket lugnande behandling, och lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.

Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Lymfsystemet stimuleras att arbeta utan att öka blodcirkulationen.

Många känner sig lättare i kroppen efter behandling och mindre smärta.


Pris: 950:-/60 min, 1250:-/90 min


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Balans 60 min

En skön och balanserande behandling för stress eller bara för en skön avkoppling. Du får en varm inpackning av ekologisk Lavendelolja. Mentalt är den lugnande och ger balans och harmoni. Bra vid oro och dåligt självförtroende. Lavendel ger en trygg och omhändertagande känsla. Bra vid lättare sömnbesvär, den sänker stresspåslaget och låter friden sjunka in i sinnet. Efter inpackningen får du en skön massage där lavendeloljan masseras in. En väldoftande behandling


Pris: 795:-/ 60 min


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.

Njuta 60 Min

I den här behandlingen får du verkligen njuta!

Du får en skön ansiktsbehandling med rengöring, lättare peeling, återfuktande mask, serum och ansiktskräm. Samtliga produkter är ekologiska. Under tiden får du en behandling för dina fötter och händer. Lättare peeling, inpackning i återfuktande kräm och händer och fötter blir inpackade i värme, därefter får du hand/arm, fot/underbensmassage.


Pris: 795:-/60 min


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cirkulationsökande kroppsbehandling 70 min


En avslappnande behandling med värmande ingefära.

En utrensande, slankande kroppsbehandling för dig som

har lätt att bli svullen och samlar på dig vätska och känner dig stel i leder & muskler. Behandlingen börjar med skön skrubb som följs av en varm inpackning med ekologisk ingefärsolja.

Inkluderar även ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage samt skalpmassage. En riktigt energikick!

Pris: 870:-

Endorfinkick - Chokladbehandling


Låt kakao vårda din kropp och lyfta fram din skönhet! Denna kakaobehandling är fantastisk njutbar och försätter kroppen i en annan dimension en stund. En härlig kakaopeeling med kiwikärnor gör din hud himmelsk len. Därefter får du en välgörande inpackning med varm kakao-mousse som har en fantastiskt slimmande och uppstramande effekt samt en underbar doft som stimulerar endorfinproduktionen. Allt detta ger dig en känsla av välbefinnande och en underbart mjuk och återfuktad hud. En god chokladpralin avslutar behandlingen.

Pris: 850:-

Aromainpackning skräddarsydd för dig 60 minuter


Denna unika behandling börjar med en uppiggande peeling där man arbetar med mineralsalter och eteriska oljor. Efter peelingen följer en aromainpackning där du bestämmer vilket resultat du vill ha med aromaoljornas fantastiska effekter avslappnande, utrensande eller uppiggande. En lyxig ansiktsmask och ansiktsmassage ingår.

Pris: 850:-

Aromainpackning Delux 120 minuter


Aromainpackning som ovan med efterföljande helkroppsmassage

gör din kropp mjuk och behagligt avstressad.

Pris: 1 225:-

Relax 60 minuter


En underbar behandling för för kropp & själ!

I behandlingen ingår 30 min halvkroppsmassage med underbara aromaoljor därefter får du en skön ansiktsbehandling med lättare peeling, rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur.

Pris: 750:-

Body Skrubb 30 minuter


Skön kroppspeeling som tar bort gammal hud och gör huden mjuk och len.Efter skrubben appliceras en skön mjukgörande Body lotion som återfuktar kroppen. En behandling för dig som är torr.

Pris: 500:-

Body Skrubb med Massage 60 minuter

Skonsam kroppspeeling med saltskrubb som är djuprengörande, utrensande samt gör huden fantastiskt mjuk och len.

Efter skrubben följer applikation av mineralrik kräm som återfuktar och lugnar huden.Behandlingen avslutas med avslappnande Spa-massage

30 minuter med sköna Aromaoljor.

Pris: 800:-

Spa Massage

Spamassagen är en mjuk och mycket avstressande massage där man förhöjer massagen med olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spamassagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden. Under behandlingen använder jag även varma stenar för att få spänningar att släppa och få ytterligare en känsla av välbehag.

Syftet med spamassagen är att mjuka upp och släppa lättare muskelspänningar och du får en skön avslappning

Pris: 450:-  25 min, halvkropp

Pris: 600:-  50 min, helkropp

Fuktighetskuren 60 minuter

En och välgörande peeling med saltskrubb som gör huden mjuk och len. Efter peelingen följer en mjukgörande inpackning av kroppen med produkter som återfuktar huden.

Under inpackningen får även fötterna en lättare peeling och inpackning med mjukgörande fotsalva. Ansiktet återfuktas med en skön ansiktsmask och ansiktsmassage. En härligt fuktgivande kur för hela kroppen!

Pris: 850:-

Lilla Ansiktskuren 30 minuter

En skön behandling som återfuktar och ger din hy ny lyster.

I behandlingen ingår; rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur.

Pris: 450:-

Stora ansiktskuren 45 minuter


En skön behandling som återfuktar och ger din hy ny lyster samt här får du även en skön nack och skalpmassage

I behandlingen ingår; rengöring ,peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur, nack och skalpmassage.

Pris: 550:-

Mamma Lyx 60 min

En skön behandling för mammor som behöver en skön stund med total avkoppling för kropp & själ.

I behandlingen ingår 30 min halvkroppsmassage med underbara aromaoljor anpassade för mammor som får dig att slappna av, därefter får du en skön ansiktsbehandling med lättare peeling, rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och skön skalpmassage.

Pris: 750:-